COVID-19 Objava

Dragi tango prijatelji,

Na kraju ovog teksta naći ćete link za finaliziranje statusa Vaše registracije. Ovo se odnosi na sve vas koji ste se registrovali i izvršili uplatu.

Želimo da vas obavestimo da smo, iz poznatih razloga vezanih za Covid-19, primorani da Belgrade Tango Encuentro pomerimo na narednu godinu, tj. 4-11. maj 2021.

Ova odluka je utoliko teža kada znamo da je sve ličilo na to da će ovo biti legendarno izdanje, sa više od 900 registrovanih već nakon prvog meseca registracije. Težina odluke leži i u činjenici da je Encuentro predstavljao glavni izvor finansiranja svih naših projekata okrenutih širenju tanga i razvoju tango zajednice uključujući i niz besplatnih i subvencionisanih sadržaja.

Razlozi zbog kojih smo odlučili da BTE odložimo za narednu godinu, umesto da ga pomerimo za neki kasniji datum ove godine, su sledeći:

  1. Ubacivanje ovako velikog događaja u kalendar na mesto gde se već godinama nalaze neki drugi događaji, potencijalno bi ugrozilo sklad i funkcionisanje naše evropske tango zajednice.
  2. Iako bismo možda mogli naći datum za bezbedno održavanje dogadjaja kada je u pitanju situacija sa virusom, ne želimo da dovedemo ni u mali rizik ponovno remećenje vaših planova za tango putovanja u drugom delu ove godine, i naše organizacije koja je već zabeležila značajne gubitke.

Imajući sve ovo u vidu, svima koji bi svojom participacijom ili njenim delom želeli da podrže festival bićemo izuzetno zahvalni! Osim značajnih gubitaka koje imamo zbog već uloženog novca, ova situacija nam je donela i zatvaranje škole koja će u narednim mesecima imati izazov plaćanja prostora i plata za petnaestak instruktora i ostalih članova tima. Znamo da je mnogima od vas ova situacija donela i finansijske teškoće, tako da vas molimo da donirate isključivo ukoliko vas to finansijski ne opterećuje.

Ukoliko se niste registrovali za festival a želite da pomognete očuvanje i dalji rad Tango Naturala, naš online program možete naći na facebook.com/tangobeograd/,

Podršku možete pružiti preko:
tangonatural.com/support

Ako kroz donacije festivalu dobijemo veću podršku od iznosa koji smo već uložili u pripremnom periodu, određeni procenat ostalih donacija ćemo usmeriti umetnicima koji su bili planirani za festival, a koji žive isključivo od tanga.

Nadamo se da ćemo uskoro svi opet moći da živimo slobodu tango susreta. Na prvom mestu vam svima želimo dobro zdravlje i unutrašnji mir.

Svim kolegama instruktorima i organizatorima želimo da sa što manje gubitaka i teškoća prođu kroz ovaj težak period.

P.S. Do skoro su se ponekad mogle videti reklame našeg događaja na Fejsbuku i Instagramu. Ovim putem vas obaveštavamo da su u pitanju bile greške na ovim mrežama i da nismo imali aktivnu kampanju od 9. marta.

____________

Link za finaliziranje statusa Vaše registracije za BTE 2020:
registration.belgradetangoencuentro.com/registration/finalizacija

Javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku. Imajte u vidu da je moguće da ce potrajati nekoliko dana pre nego sto dobijete odgovor od nas, imajući u vidu broj registracija koje imamo (skoro 1000).

Molimo vas da, u cilju izbegavanja nepotrebnih komplikacija, ukoliko ste participaciju uplatili preko promotera, njih ne kontaktirate dok ne završite komunikaciju sa nama. Hvala na razumevanju.

Veliki, topli zagrljaj iz Beograda
Contact Us

Send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search